Not known Factual Statements About istanbul petek servisi

Wiki Article

Kış aykarından önce yapılan kımbi ve petek temizleme işlemleri ile hem daha az yakıt tüketimi hemde daha verimli ısınma sağlanır

You're utilizing a browser that won't supported by Facebook, so we have redirected you to a less complicated Edition to provde the ideal practical experience.

Kombiyi açıp gerekli ayarlamaları yaptığınız halde petekler ısınmıyorsa issue kombiden veya kalorifer borularında olabilir. Kombi servisini çağırıp, gerekli kontrolleri yaptırdığınız halde ısınma sorunu devam ediyorsa problem tesisattan kaynaklanıyordur.

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve design tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Haşim usta eline koluna sağlık güler yüzlü işinin ehli emeğinin hakkını sonuna kadar hak ediyor Teşekkür ederim.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Petek temizliğinde firmamız en uygun fiyatlarla dimension hizmet sağlamaktadır. Petek temizliği yaptırmaya karar verdiğinizde birden petek servisi fazla firmayla irtibata geçmenizde fayda vardır.

Kaliteli temiz Petek temizliği kombi temizliği yapılır son sistem makinelerle kaliteli istanbul petek servisi hizmet vermekteyiz basınçlı suyla kompresörlü makinalarla temizlik yapıp petek servisi petrklerinizi ve kombilerinizi en verimli şekillide kullanabilmenizi sağlamaktayız

Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat temizlenmeye başlanır.

Birde bazı durumlarda tam tersi bir olay vardır. Airfel marka kombide başımıza geldi. Yapılan ayar nedeni ile sıcaklık hep yüksek eko modu alın veya tam tersini deneyin yoksa servis gelir ve ufak bir tuşa basar ve ücret talep eder.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi istanbul petek servisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Belirtilen saatte gelindi istanbul petek servisi tek bir yer bile islatmadan tertemiz işçilik güvenilir servis ve detaylı bilgi verildi.Tum petekler tek tek kontrol edildi.fifty five ile ısındığım oda şimdi 40-45ile ısınıyor Çok teşekkür ediyorum

Tesisat temizlemek son derece önemlidir. Her sene olmasa dahi iki senede bir bu işlemlerin yaptırılması çOkay ciddi anlamda avantajlar sağlar.

İstanbul’da radyatör petek temizliği hizmeti alırken dikkat etmen gereken diğer konu ise petek temizliğini kış aylarından önce yaptırmaktır.

Report this wiki page